Sydkorea

Korea eller Republikken Korea, også kaldet Sydkorea, er et land i AsienNordkorea er det eneste tilstødende land. Landet ligger på den sydlige del af den koreanske halvø mellem det Japanske Hav (eller Østsøen på koreansk) og det Gule Hav. Sydkorea er den uofficielle betegnelse for Republikken Korea.

TIDSLINJE:

1950-1953Koreakrigen foregik i perioden fra den 25. juni 1950 til Stilstandstraktaten den 27. juli 1953 angav en demarkationslinje ved frontlinjen. Dette regnes af nogle for krigsafslutningen, men der er aldrig indgået en officiel fredsaftale. 27. maj 2009 trak Nordkorea sig ud af stilstandstraktaten og der er derfor en de jure krigstilstand mellem de to lande.

2010 – november.  Der opstod uroligheder mellem Sydkorea og Nordkorea  igen, efter granater blev udvekslet mellem dem. Det er endnu uklart hvem der startede angrebet, men som det er nu er der stadig uroligheder efter konflikten.

Mickey4700

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.