Réunion

Réunion (eller Reunion) er en ø i det Indiske Ocean og er fransk territorium. Øen har et areal på 2.512 km². Det er den største ø i øgruppen Mascarenerne. Der bor 720.000 indbyggere på øen. Hovedstaden er Saint-Denis.

Réunion blev opdaget af portugisere i 1513. Øen var på det tidspunkt ubeboet, den blev først kolonialiseret af Frankrig i 1642 under navnet Île Bourbon, dette blev senere skiftet til Réunionunder den franske revolution. Efter åbningen af Suez-kanalen i 1869 mistede øen sin funktion som stoppested på søruterne til Østasien.

Foruden at været et kendt rejsemål for specielt franske turister, blev øen kendt efter et alvorligt udbrud af en speciel tropesygdom overført af chikungunya myggen. I 2007, da sygdommen var på sit højeste, var en tredjedel af øens befolkning smittet.

Google Maps

TIDSLINJE:

 

Mickey4700

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.